Strateji uzmanları ve reklamcılar Gaziantep’te buluşuyor

Türkiye’nin önde gelen strateji uzmanları ve reklamcıları ‘Labirentte Kaybolmayın’ isimli konferansı için Gaziantep’e geliyor. Dolphin Production tarafından organize edilen konferansta şehrin mimarlarına da onur plaketi verilecek.

 

Merkezi Gaziantep’te bulunan ulusal ve uluslararası reklam filmleri hazırlayan Dolphin Productıon 18’inci kuruluş yıldönümü nedeniyle , bir dizi etkinlik düzenleyecek. Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezi’nde, 20 Nisan Cuma günü saat 14.00’de gerçekleştirilecek olan “Labirentte Kaybolmayın” konferansına Haluk Mesci ‘Marka Yol Haritası’, Can Çağdaş ‘Pazarlamanın Yeni Trendleri’ ve Gürül Öğüt ‘Yüzde 100 Satış Garantili Reklam’ konulu sunumları ile katılacak. Türkiye’nin önde gelen stratejist ve reklamcılarının katılacağı konferansa iş dünyasının yanı sıra Gaziantep Üniversitesi, Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi, Kilis 7 Aralık Üniversitesi, Zirve Üniversitesi ve Gazikent Üniversitesi’nden çok sayıda öğrenci ve öğretim görevlisinin katılması bekleniyor.

Konferansın ardından da “Marka Şehrin Mimarları” isimli ödül töreni düzenlenecek. Gaziantep ismini dünyanın sayılı marka şehirleri arasına yazdıran vizyon sahiplerine bu kategoride ilk defa onur ödülü verilecek. Konferansa, Gaziantep’teki tüm işletme yöneticilerini ve çalışanlarını davet eden Dolphin Ajans Başkanı Nazmi Özkoyuncu, konferansın, sektöründe bilgisini pekiştirmek ve çalışanlarına yeni çağın gereksinimlerini anlatmak isteyen işletmeciler için kaçırılmayacak bir fırsat olduğunu söyledi.

Marka şehir fikrinin mimarlığını üstlenerek bilgi ve deneyimleriyle iş dünyasına önderlik eden işadamları için konferans sonrası ödül töreni düzenleyeceklerini anlatan Özkoyuncu, konuşmasını şöyle sürdürdü: "Fikirleri ve yatırımlarıyla müteşebbis ruha yön ve cesaret vererek, Gaziantep’in Sosyo-Ekonomik alanda yeniden inşa edilmesinde bayraktarlık eden Marka Şehrin Mimarlarının gelecek nesil yatırımcılara örnek teşkil etmelerini sağlamak için bu ödül törenini tertip ediyoruz.