Labirentte kaybolmayın konferansı

Dolphin Production tarafından organize edilen konferansta “ Marka Şehrin Mimarlarına” da onur plaketi verilecek.

Merkezi Gaziantep’te bulunan ulusal ve uluslar arası reklam filmleri hazırlayan Dolphin Productıon 18. Kuruluş yıl dönümü nedeniyle , “Labirent’te Kaybolmayın” konferansı ve “ Marka Şehrin Mimarları” ödül töreni düzenliyor. Şehitkamil Kültür ve Kongre Merkezinde, 20 Nisan 2012 Cuma günü saat 14.00’te gerçekleştirilecek olan , “Labirentte Kaybolmayın” konferansına Haluk Mesci “ Marka Yol Haritası”, Can Çağdaş “ Pazarlamanın Yeni Trendleri” ve Gürül Öğüt “ % 100 Satış Garantili Reklam” konuşmaları ile katılacak. Türkiye’nin saygın strateji ve reklam duayenlerinin katılacağı konferansa iş dünyasının yanı sıra Gaziantep Üniversitesi, K.Maraş Sütçü İmam Üniversitesi, Kilis 7 Aralık Üniversitesi, Zirve Üniversitesi ve Gazikent Üniversitesinden çok sayıda öğrenci ve öğretim görevlisinin katılması bekleniyor.

Dolphin Productıon’ın 18.yıl galası nedeniyle düzenlenecek olan konferansın ardından “ Marka Şehrin Mimarları” ödül töreni düzenlenecek. “Şehirler ve ülkeler sahip oldukları markalarıyla zengindir” sloganıyla yola çıkarak, Gaziantep ismini Dünya’nın sayılı marka şehirleri arasına yazdıran vizyon sahiplerine bu kategoride ilk kez onur ödülü verilecek.

Strateji ve reklam alanında kendini kanıtlamış deneyimli isimlerin vereceği konferansa, Gaziantep’teki tüm işletme yöneticilerini ve çalışanlarını davet eden Dolphin Ajans Başkanı Nazmi Özkoyuncu,” Labirent’te Kaybolmayın konferansı, sektöründe bilgisini pekiştirmek ve çalışanlarına yeni çağın gereksinimlerini anlatmak isteyen işletmeciler için kaçırılmayacak bir fırsat “dedi.

Marka Şehir fikrinin mimarlığını üstlenerek bilgi ve deneyimleriyle iş dünyasına önderlik eden işadamları için konferans sonrası ödül töreni düzenleyeceklerini anlatan Özkoyuncu, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Fikirleri ve yatırımlarıyla müteşebbis ruha yön ve cesaret vererek, Gaziantep’in Sosyo-Ekonomik alanda yeniden inşa edilmesinde bayraktarlık eden Marka Şehrin Mimarlarının gelecek nesil yatırımcılara örnek teşkil etmelerini sağlamak için bu ödül törenini tertip ediyoruz