Rafet El Roman, yönetmen oldu

Kamuoyunun yakından tanıdığı ünlü isim Rafet El Roman, Flora Halı'nın reklam filminde yönetmenlik koltuğuna oturdu. Yapımcılığını Dolphin Ajans'ın üstlendiği Flora Halı'nın maksimum korumalı ‘romantik' serisinin lekelere karşı çok dayanıklı, kolay temizlenebilen halı reklam filminde yönetmenliği Rafet El Roman yaptı.

Rafet El Roman'ın ilk reklam filmi deneyimlerine ilişkin özel açıklamalarda bulunan Dolphin Ajans Başkanı Nazmi Özkoyuncu; reklam filminin detaylarını anlattı.

Gaziantep merkezli 20 yıllık tecrübe ile reklam hizmeti verdiklerini belirten Nazmi Özkoyuncu, prodüksiyon alanında iddialı olduklarını söyledi. Gaziantep'te markalaşan firmalara prodüksiyon anlamında kaliteli hizmetler sunduklarını dile getiren Özkoyuncu, Rafet El Roman ile tüm Türkiye'ye hizmet vermek için kolları sıvadıklarını kaydetti.

Rafet El Roman'ın Flora Halı için çektiği ilk reklam filminde nişanlısı Ceren Kaplakarslan ile çalıştığını aktaran Nazmi Özkoyuncu, Rafet El Roman'ın yönetmenliğini çok beğendiklerini ve ileride birçok çalışmaya imza atmak istediklerini ifade etti.

Yönetmenlik fikrinin nerede doğduğunu ve nasıl geliştiğini paylaşan Nazmi Özkoyuncu, “Flora Halı'nın reklam çekimlerini biz yapıyoruz. Bizim çalıştığımız 4-5 yönetmenimiz var. Yeni bir yönetmenimiz daha oldu. Rafet El Roman. Bütün Türkiye'nin bildiği çok ciddi, düzgün, seviyeli bir sanatçı. Bir toplantıdayken halı reklamı çekeceğimi söyledim. ‘Beraber çekelim' dedi. Beraberce Flora Halı'nın kendisinin isminden esinlenerek koyduğumuz ‘romantik' serisini geçtiğimiz günlerde çektik” diye konuştu.

Rafet El Roman'ın yönetmenliğine hayran kaldığını ifade eden Dolphin Ajans Başkanı Nazmi Özkoyuncu, sözlerini şöyle tamamladı:

“Ben, Rafet Bey'in yönetmenliğini çok beğendim. Hakikaten çok özverili, severek işini yapan biri. Biz kendisini başarılı bulduk ve bundan sonra da inşallah ajans olarak kendisiyle çalışmayı düşünüyoruz. Bence sektör yeni bir yönetmen kazanıyor. Rafet El Roman'ın çok güzel reklamlar çekeceğini, sadece Gaziantep'teki firmalara değil, Türkiye'deki birçok firmaya çok güzel reklamlar çekeceğine inanıyorum. Halı reklamı çekimlerinde gerek oyuncuyu motive etmesi, gerek sahnenin hazırlanması, prodüksiyonu koordine etmesini ben çok yakından takip ettim ve çok özverili bir şekilde yönetmenlik yaptı. Bu anlamda Dolphin Ajansı olarak yeni bir yönetmene kavuştuk diyorum ama genel anlamda baktığınızda Türkiye, Rafet El Roman ile bence çok ciddi bir reklam yönetmenine kavuşacak.”