Reklam Sektöründe Başarı Ödülü Dolphin Ajansa Gitti

Bir ekenomi dergisi tarafından 2007 yılından bu yana her yıl düzenlenmekte olan ve bu yıl 9. su gerçekleştirilen Ekonomi, Siyaset ve Is Dünyası Zirvesinde reklam sektöründeki başarı ödülü Dolphin Ajansa verildi.

Ekonomize Dergisi tarafından düzenlen ödül töreninde iş, siyaset, sanat ve cemiyet hayatının önde gelen isimleri bir araya geldi. Gecede, Türkiye'nin en büyük medya ajansları sıralamasında 40. sırada kendine yer bulan ve son 7 yıldır en iyi çıkış yakalayan reklam ajansı olan Gaziantepli Dolphin Ajans da ödüllendirildi. Ekonomizme Dergisi tarafından "Reklam Sektöründe Başarı Ödülü, Türkiye'nin reklam penceresini Avrupa ve Ortadoğu'ya açan Dolphin Ajansa verildi. Ödülü, Dolphin Ajans Ortadoğu Bölge Koordinatörü Sibel Yavuz aldı.Ödül nedeniyle mutluluğunu ifade eden Yavuz, "Bugün burada olmak bizi çok mutlu etti. Anadolu'dan çıkan ve 23 yıllık bir birikim sonucunda, elde ettikleriyle gurur duyan bir ajansız. Fakat amacımız hep daha iyisini yapmak. Bizimle beraber büyüyen, birbirimizi büyüttüğümüz markalarımız ile birlikte geldik bugünlere. Firmalarımız büyüdükçe, ilerledikçe biz de her gecen gün daha büyük bir hevesle çalıştık. Bu ödülü bize uygun görenlere, birlikte çalıştığımız birbirinden kıymetli firmalarımıza ve sizlere ajansımız adına teşekkür ediyorum" dedi.

Dolphin Ajans

Dolphin ajans, 23 yıldır Gaziantep'te faaliyet gösteren ajansın, hem Avrupa kanallarına, hem Ortadoğu Tv kanallarına hem de Türkiye'deki tüm kanallara ve medya mecralarına reklam yayın anlaşması bulunuyor. Dolphin Ajans Markalarının senaryosundan film yapımına, müzik yapımından, sloganına ve marka konumlandırmasına kadar profesyonel bir ekiple hizmet veriyor. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA